Michel de Wit - Muzikant. Flamenco, jazz, blues, pop, rock

Muzikant,

Zoekt u live muziek voor uw evenement? U kunt Michel boeken in diverse formaties: Als solo gitarist, als duo met een violiste, gitarist, of een singer-songwriter, en in combinatie met diverse bandjes. Zo biedt Michel voor elke locatie of gelegenheid een geschikt programma. Lees hieronder meer informatie over de diverse projecten en bezettingen. Ook gitaarlessen zijn beschikbaar. Interesse? Lees hier verder.

Zie hieronder een aantal video's waarin Michel gitaar speelt: 

Gitaarles in Amsterdam?

Michel geeft gitaar- en muziekles in Amsterdam, dit kan in overleg bij u thuis. Ook Skype lessen zijn beschikbaar. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. De voorkeur uit naar gemotiveerde leerlingen. Een gitaarles kost 40 euro per uur of 35 indien u wekelijks les neemt.

Als muzikant heeft Michel ervaring met vele genres, van rock, pop en blues tot wereldmuziek, jazz, flamenco. Hierdoor zijn de lessen dynamisch en kunnen volledig worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en interesses. Als gitarist heeft hij meesterschap over zowel plectrum als fingerstyle technieken, en heeft zich intensief verdiept in harmonie, toonladders en ritmes. Ook als u een ander instrument bespeelt, maar meer kennis op wilt doen van deze onderwerpen, is het mogelijk om lessen te boeken. Naast de zes snaren van de gitaar, bespeelt Michel ook basgitaar en diverse percussie instrumenten. 

GRATIS PROEFLES

Uw eerste les van 30 minuten is volledig gratis. Tijdens deze les bepalen wij uw niveau en wensen, en maken we een persoonlijk plan. 

MOGELIJK BIJ U THUIS

Indien u in Amsterdam of omgeving woont kunnen gitaarlessen in overleg bij u thuis plaats vinden. 

MAANDELIJKS OPZEGBAAR

Gitaarlessen vinden wekelijks plaats. Indien u geen interesse heeft kunt u maandelijks afzeggen. Bekijk hier de voorwaarden.

Gitaarles voor beginners en gevorderden

Over Michel

NYLONSTRING - ELECTRIC - BASS

Michel de Wit (1989) is een gitarist met een grote passie voor akoestische gitaarmuziek.
Op zijn zestiende heeft hij zijn gameverslaving ingeruild voor deze veel intensere gitaarverslaving. Michel speelt dag en nacht gitaar en houdt daarnaast van reizen, vooral naar Azië. Maar, zoals hij zelf zegt: "Ik reis niet zonder gitaar. Als het zonder gitaar moet ga ik liever helemaal niet".

Door de jaren heen heeft Michel een unieke en compleet eigen stijl van spelen ontwikkeld. Zijn compositie- en improvisatie stijl zijn een mengelmoes van flamenco, (gypsy) jazz, klassiek, blues en diverse wereldmuziek genres.

Michel de Wit, gitarist, improvisatie, gitaarles

Les of gig boeken?

Website by micheldewit.com - info@micheldewit.com - 06-155 73 628